Constructief gesteggel met MMS kopstukken

Vrijdag 1 februari 2019: Constructief gesteggel met MMS kopstukken. De verwachting dat eind januari de resultaten van de campagnes gepubliceerd konden worden heb ik niet gehaald. De Engelstalige export-mailing die ik had voorbereid bevatte veel informatie over MMS kopstukken van het eerste uur die zich vervolgens bij mij meldden met bezwaren. Andreas Kalcker, Kerri Rivera, Mark Grenon en natuurlijk Jim Humble bewandelen inmiddels allemaal een eigen pad. MMS lijkt niet langer de katalisator te zijn, die de verbinding die er ooit tussen hen bestond, versterkt. Andreas Kalcker heeft niets meer op met MMS en bewandelt het reguliere pad op weg naar registratie van CD als medicijn. Een veelbelovende ontwikkeling waar zieke mensen op dit moment nog niet veel mee kunnen. Kerri Rivera, wereldwijd bewonderd en verguisd vanwege positieve resultaten met een eigen MMS protocol voor autisme, toont zich behoudend, enigzins gedesillusioneerd en teruggetrokken. Mark Grenon, drijvende kracht binnen de Genesis II Church of Health & Healing toont zich net zo weerbaar als altijd en wijst op de veranderingen binnen zijn organisatie. En Jim Humble? Die spreekt zich tegenover mij helder uit over wat MMS is en vooral niet is. Wat deze boeiende mensen met elkaar gemeen hebben is dat ze allemaal aangeven zich niet te kunnen verbinden aan activiteiten van derden, zoals ik, die in hun beleving ingaan tegen autoriteiten. Voor hen is dat niet de weg. En ondanks dat ik van mening ben dat ik dat niet doe, kan ik me natuurlijk levendig voorstellen dat zij dat zo ervaren. In die zin heb ik enige aanpassingen in tekst doorgevoerd. Op eigen voet ga ik nu verder met een export-mailing en petitietekst die door zuiverende gesprekken met boeiende mensen opnieuw geschoren en gestevend is. Volgende week staat ie op de rit om te worden verzonden. Let’s see what happens!