Getuigenissen

Mollusca contagiosa
Zoals u reeds weet uit mijn vorige mails. Heb ik last van een vage zeer onsmakelijke uitslag. De dokter noemde dit Mollusca contagiosa. Er was niets aan te doen en gaat na een jaar vanzelf weg. Het heeft 2 jaar geduurd en nog niet weg, sterker nog alleen maar erger en meer geworden. Bij 2 jaar en een maand ben ik met MMS begonnen. Eerst drinken. Ik moet bekennen dat ik het drinken niet goed kan volhouden in mijn huidige leven. Elke uur cocktail maken. Of elk uur een paar slokken uit een dagfles en dat elke dag voor een aantal weken. Het lukt me gewoon weg niet. Wel ben ik tot protocol 1000 gekomen. 3 druppels elk uur. mijn lichaam geeft geen symptomen, dus de dosis met 50% zakken was bij mij niet nodig. Maar goed. Er veranderde niks.

Toen schreef u mij aan over topicaal aanbrengen. Was ook niet zo handig omdat water zo weg is. Ik heb besloten op AliExpress een klein 1 persoons badje te kopen. Super simpel op te zetten. Super goedkoop. Makkelijk leeg te laten lopen en makkelijk opgevouwen en op te bergen.

Oke, badje vol 1 eetlepel borax. 25druppels mms + 50 druppels DMSO.  20 minuten ingezeten. 50% vermindering. Bad sessie 2 3 dagen later. zelfde dosis 20 minuten erin gezeten 75% vermindering. Bad sessie 3, 3 dagen later. zelfde dosis 20 minuten en de uitslag is volledig verdwenen.

Mijn vriendin en ik twijfelen, zou dit nou door mms komen. Of zou het toch al toevallig weg gaan. Nou het woordje toevallig geloof ik sinds 01-2020 niet meer in als u snapt wat ik bedoel. Maar toevallig na een paar keer in bad is het wel weg.

In ieder geval steven. MMS heeft bij mij geholpen. Jaren mee gelopen, paar keer in bad er mee en het is weg. Dit kan geen toeval zijn. Hoe groot is die kans dat het precies weg zou gaan na het in bad gaan met mms! Nu 2 weken later nog steeds weg geen spoor meer te zien.  BIZAR!
T.M. te C


Ontsteking Hond
Bij oogontsteking bij mijn hond maak ik de speciale verdunning voor oogdruppels. Voor alle zekerheid check ik eerst de verdunning in mijn eigen oog. Door ervaring weet ik dat het dier een week oogdruppels moet geven. Daarna is de hond klachtenvrij. Het heeft me al diverse malen een bezoek aan de dierenarts bespaard. Hartelijke groeten,
E te Z


DMSO
Wij nemen iedere dag 5 ml DMSO in, aangelengd met wat water. Voor OP de huid gebruiken wij DMSO, aangelengd met Aloe Vera 99,9% gel of kruidnagel olie, dit om de huid wat te verzachten. Ideaal voor mijn man, die heeft de spierziekte Chabot Marie Toots nr. 2.‘S-Nachts krijgt hij last van zeurende pijn in zijn knie en bilspieren. Welkt super. Tegen Hielspoor is geweldig. Flink even inmasseren en zeer snel is het weg. Het klemmen van een vinger. Insmeren en de pijn is weg. In de mond, kiespijn, insmeren. Last van polsen, bovenrug. Het is ook goed tegen schimmel. Tussen de tenen. Stukjes uit zijn hoofd gehaald door de dermatologe, huidkanker, daarna gelijk insmeren met DMSO. De wonden Helen zo goed. Komt zelfs niet meer opzetten. Bij controle moet de dermatologe zoeken waar het was.Zij zegt dan wel, blijven insmeren met DMSO. Ze zegt het wel zachtjes. Zij mogen het niet gebruiken. Kraakbeen oren, ook iedere keer insmeren. Voor het slapen gaan. Fantastisch.
LS te Rotterdam


Hond met Lyme en Leichmaniosis
Mijn hind die zwaar ziek was toen we hem als zwerver onder een auto hadden gevist, Lyme disease en Leichmaniosis. beide dodelijk voor dieren.
MMS en groene klei, helemaal beter in 3 weken. Alle bloedtesten negatief!
Happy dog.
JR te K (Griekenland)


Hond en Spijsverteringsorganen
Tot nu heb ik een hond met kanker behandeld  nu ongeveer 7 maand. Het gezwel is verminderd en de hond is terug levendiger eet veel en Rens lekker rond. Voor mezelf ik heb vaak last van spijsverteringsorganen die traag werken zoals pancreas en gal… en met mms ben ik zonder ongemak en hoef het niet elke dag te nemen.
A te BE


DMSO
Met DMSO ,heb ik super ervaringen, een val in de waterval meegesleept over de stenen , mijn botten waren zo bezeerd Na 4 dagen  op bed voortdurend  watte met dmso opleggend waren de botten geheeld en ik kon alles weer doen. Het werkt ! Zo heb ik tal va ervaringen met de twee flesjes en de dmso, Zelfcare is het mooiste wat een mens zich kan geven. Dank aan jou Steven!
A H te P


Gele Koorts & Coronavirus
Hierbij wil ik graag bevestigen ,wat mms met me doet, en gedaan heeft en ook hoe het me in deze tijd helpt en ondersteunt. Daar kan geen medicijn tegenop. Eerstens heeft het me gered van een gele koorts meegenomen uit Indonesie, een wonder op zich. Ik woon nu in Ecuador waar het coronavirus ,
ook is uitgebroken en veel onzichtbaarder,alles is. Heb onmiddellijk de druppels verhoogt. Eigenlijk is het de intuitie die me de weg wijst. We zijn tot nu gespaard gebleven en ik ben diep dankbaar ,dat ik hier mms hebt gevonden. Niet zoals in Nederland, natuurlijk, maar het is er. Hoop binnenkort terug te komen en ben heel graag je klant weer. Wat een powerman ben jij ,petje af, voor deze man. Veel dank en groeten!
A.H. te P


Covid-19 inhection Astra Zenica
A friend of mine had both shots of the Astrazenica ‘vaccine’ despite everyone warning them of the dangers. After the first shot thier blood pressure went up to about 130, and after the second shot it was 158. They started to suffer digestive problems. A few months later they did not have the energy to get up from a sofa, blood oxygen was fluctuating from 70-80 and sometimes 95. Then they had a spasm of the bowel and lost almost all use of the bowel. They also had palpitations and said they felt like they were going to die. They do not believe in anything other than pharmaceutical medication but they were so desperate they said they wanted to try chlorine dioxide. After just 1 drop in a glass of water all symptoms went away, blood oxygen went to 99%, palpitations stopped, they could get up from the sofa again and could walk around. 3 days later all function returned to the bowel. All problems vanished after just 1 drop and they went from almost dying to looking completely normal! I also noticed a shift in thier personality. After the vaccine thier personality was lacking in empathy and was cold, after the chlorine dioxide they became warmer and more normal like before. I thought you might find this interesting. I see it as a medical miracle!
M.C.M. te M, UK


Arthrose, Gingivistis.
Ik gebruik nu vier druppels op 250 ml water rond 11:00 u en nog eens 4 tegen 23:30 u. Ik heb hele lichte artrose klachten in een hand, die duidelijk minder zijn geworden, echter klachten in mijn enkel nog niet echt merkbaar. Gingivitis is wel zo goed als verdwenen. Ik heb een erg drukke praktijk (optometrie) en het lukt mij niet om heel consequent ieder uur in te nemen.
A te R


Pijnlijke knie
Zelf heb ik een aantal jaren geleden al eerder genezing van een pijnlijke knie, met MMs ondervonden. Maar was het weer vergeten hoe goed dit is geweest. Vreemd eigenlijk. Het heeft me goeds gebracht! Voel me veel lichter en opgeruimder in mijn lichaam. Het heeft gezorgd voor veel minder ‘ graving’ naar voedsel en meer awareness/rust hierin. Intuïtief  van mening dat het mij weerbaarder maakt tegen de shedding/ transmission van de ‘geprikten’. De artrose gevoeligheden zijn nog wel aanwezig. (week later) Gisteren mijn jaarlijkse pacemakercheck en hartfilmpje gehad, waaruit alles pico bello is gebleken. Kortom alles goed. Gisteren heb ik een lange wandeling kunnen maken en bijna zonder pijn in knieën! Wauw! Dus ik ga lekker door met  het wonder Mms!
AI te B


Chronische oorontsteking Hond
Wij hebben een hond met chronische oorontsteking en nu dacht ik mms te geven maar ik weet de dosering niet en of het oraal of lokaal in het oor gegeven kan worden. Het gaat om een Berner sennenhond van 64 kg.
Ik hoop dat je ons kan helpen.
Even een korte update. We hebben het idee dat de mms werkt want het oor stinkt minder. Het is nog steeds niet goed. Kunnen we de dosis eventueel verhogen?
Nog even een update over het oor van onze hond Beer.
Van de week was ik bij de holistische dierenarts en ze was heel verrast en blij dat het oor er zo goed uit ziet. Fantastisch nieuws! Ze heeft nog een swab genomen ter controle en hier krijgen we binnen kort de uitslag van.
Op haar aanraden geven we nu 2 x 2 druppels en bouwen we het langzaam af. Mocht jij nog advies hebben dan hoor ik het graag. We zijn heel blij dat we mms hebben ingezet en ook heel dankbaar voor jou ondersteuning en advies.
RdV te V


Swollen lymph glands
I did cure my sons swollen lymph glands with the MMS, that I bought from you. He was supposed to have surgery because they would not go away after a CMV-virus. Then I started him on the MMS and that spared him for the surgery, because they went back to normal. SO GREAT 🙂
MK. Denmark


Common Cold
What I experienced with an upcoming cold: I exhaled first my longs and then
Keep that inward as long as possible. Exhaled and 1 time again. After 1 hour again. Within 1 hour my upcoming cold was gone. I wonder if that is also the case with CCP- virus.
Lourens Hupkes, UK


Gezonder tandvlees
Ik gebruik MMS al jaren voor mijn gezondheid. Maar ik kan vertellen dat ik ook al jaren last heb gehad van bloedend tandvlees, ook al ben ik iemand die altijd goed voor mijn tanden heb gezorgd. Ik heb in de loop der jaren veel geld betaald aan een mondhygiënist totdat ik MMS ging gebruiken. Met MMS heb ik nu normaal gezond tandvlees gekregen en ik heb veel geld bespaard…. en het is nu 8 jaar geleden. Fantastisch!!
M.S.


MMS & Covid-19
Covid gone in 2 days = MMS + Green clay
J.v.M – te M


Gele koorts & Corona
Hierbij wil ik graag bevestigen ,wat mms met me doet, en gedaan heeft en ook hoe het me in deze tijd helpt en ondersteunt. Daar kan geen medicijn tegenop.
Eerstens heeft het me gered van een gele koorts meegenomen uit Indonesie, een wonder op zich . Ik woon nu in Ecuador waar het coronavirus , ook is uitgebroken en veel onzichtbaarder, alles is. Heb onmiddellijk de druppels verhoogt. Eigenlijk is het de intuitie die me de weg wijst.

We zijn tot nu gespaard gebleven en ik ben diep dankbaar, dat ik hier mms hebt gevonden. Niet zoals in Nederland ,natuurlijk ,maar het is er. Hoop binnenkort terug te komen en ben heel graag je klant weer. Wat een powerman ben jij , petje af, voor deze man. Veel dank en groeten,
Annemieke ecuador.


Tand-kaakontsteking – Lekkende amalgaan vulling
Ik kreeg van een tandarts eens, met mijne mond al opengesperd, een vulling met amalgaam, ipv. de composietvulling die ik ooit met hem besprak als zijnde gewenst indien nodig. Hij vergat mij daarvan op de hoogte te stellen? Hoezo informed consent? We bespraken dit uiteraard, ja idd. uiteraard, want ja, zonder dat zou ik klagen, nietwaar? Hij bood excuses aan, en ja, omdat deze vulling een ..diepe ..was en onder een kies als essentieel onderdeel van een brug, ..moest… deze blijven zitten. Anders wenkte de kaakchirurg, zo vertelde hij. Ik detox nu meer, zeker wanneer het een zwelling daar betreft, wat nogal eens plaatsvindt, oa. met baksoda en MMS, via spoelen en/of drinken. De viezigheid spuug ik uit, zeker, die soms loskomt. Ik hou hiermee de vulling en ook de brug in stand, en hoop dat het zo verder kan. Ook gebruik ik wel colloïdaal zilver, dat ik zelf maak met een apparaatje, dat zelf te construeren is! Verder leef en eet ik slechts biologische (dynamische ) voeding, vnl. eigen teelten, uit groenten- en kruidentuin, alsook biologische mest en zelfgemaakte compost. En ik realiseer me terdege de consequenties van instelling van de ..codex alimentarius… door de EU rond 2020 en verder. Verboden, verboden en nogmaals verboden. Het is nu zelfs zo, dat men (Rutte, de jong en handlangers) en dus ook de EU ons wil aanleunen, een verbod om te denken. Ik pas. Hartegroet, vanuit een liefdevol bestaan in een liefdevol hart………mens van vlees en bloed.
L.v.M te N


IndiaBuikgriep
Wij wonen met twee kleine kinderen reeds meer dan een jaar in India, ongevaccineerd. Een paar keer kregen we te maken met plotse koorts, overgeven en diarree, een soort buikgriep.  Normaal gezien worden dit soort symptomen bestreden met antibiotica en kan je daar weken lang van onder de voet zijn. Met MMS daarentegen, duurde het nooit langer dan twee dagen om van alle symptomen af te komen, door 2 of 3 dagen na elkaar slechts 4 of 5 maal per dag een glas water te drinken met daarin 3 druppeltjes CDS. Wij maken ons geen zorgen om ongevaccineerd in India te wonen maar we maken ons wel zorgen om niet meer aan MMS te geraken wanneer onze flesjes leeg zijn. Dankjewel dat je de strijd bent aangegaan voor het behoud van eenvoud en gerechtigheid. M.T te B


Oedeem bi hondje
Mijn mms is inmiddels op, nu een paar weken, en je ziet dat haar oedeem in haar pootjes weer langzaam terug komt. Dus maar snel weer bestellen. Het heeft mijn hondje zo goed gedaan. Vrolijk, vol levenslust en ze eet weer graag. Dank je wel x
E.S. K te T


Hond kanker
P.T. Lindome Sweden It is still early to evaluate the effect on myself, but we have cured our dog of aggressive cancer.


Tumoren bij honden
Wij zijn meer dan tevreden en blij met de producten die jij levert! Wij gebruiken de druppels voor onszelf, maar vooral voor onze 3 honden. Een van hen heeft een zeer ernstige vorm van kanker. Zij had een bult op haar buik die nog maar net met een hand te omvatten was. We zijn nu een paar weken met de druppels bezig en de bult is enorm geslonken! Het zit er nog wel, maar veel minder erg dan eerst. Daarnaast heeft zij een kankergezwel onder haar tong. Helaas zien we die nog niet afnemen, maar wellicht werkt het nog niet op alle fronten tegelijk. Een andere hond had veel kleinere gezwellen, waaronder 2 harde op haar poten. Deze zijn enorm geslonken en zij lijkt er geen last meer van te hebben. Andere (vet)bulten zitten er nog onveranderd, maar die zijn volgens een arts niet kwaadaardig. De laatste hond was een ongeleid projectiel qua energie en is nu ineens een rustige lieve hond geworden. Geen idee of gedragsverandering ook door de druppels komt, maar het is wel opvallend. Ten slotte hebben we een poes behandeld die een grote wond op haar rug had. Binnen een paar dagen was de wond geheeld zonder verder medisch ingrijpen. Kortom, we hebben het gevoel dat deze druppels fantastisch zijn voor mens en dier! Warme groet,
J & C


Corona en Covid-19
Mijn naam is Peggy, ik ben 59 jaar, mijn beroep is acupuncturist, Traditioneel Chinees Geneeskundige, ik heb een praktijk aan huis. Tijdens de Coronaperiode slikte ik al vitamine D en C, in hoge dosering. Mijn immuniteit was goed.

In september werd ik door een vriend besmet met Corona, klachten waren duizeligheid, hoofdpijn, extreme vermoeidheid, benauwdheid, kon de tweede dag niet meer lopen, had geen smaak en reukvermogen.
De 3e dag heb ik 3 druppels natrium chloriet genomen geactiveerd met zoutzuur, ofwel de MMS met activator. Verspreid over de ochtend, middag en avond. De volgende dag kon ik weer traplopen, was veel minder benauwd. De dag erna kon ik weer mijn hond uitlaten. Eerst vermoeid na 5 minuten, de dag erna nog vermoeid na 15 min etc. Ik ben volledig hersteld, alleen mijn reukvermogen is nog niet geheel terug. Inmiddels gebruik ik de druppels niet meer. Ik ben van plan al mijn cliënten, die Corona krijgen of mij om advies vragen, deze druppels aan te raden. Het is een goed hulpmiddel, ik ben van mening dat het bijdraagt aan de bestrijding van het virus in t lichaam.
PS te A


Oogontstekingen
In 2016 heb ik mij laten opereren .. Een staaroperatie aan beide ogen.Links ging goed, maar na de 2e operatie had ik meteen enorme pijn aan mijn rechteroog. Ik kreeg zalf die niet hielp en de klachten werden steeds erger. Branden, flitsen zien, vliegjes, de zgn ‘mouches’ en onhoudbare pijn, vooral bij licht. Ik kon niets meer en zat de hele dag met een zonnebril in het donker. Inmiddels waren beide ogen ontstoken. Na talloze onderzoeken spoot een oogarts mij een prednison injectie naast/bij mijn oog. Die was ook heel pijnlijk, maar hielp wel tijdelijk, anders kon ik niet op vakantie.

Inmiddels had ik al weer MMS flesjes gekregen en die ben ik gaan gebruiken. Helaas raakten die op tijdens mijn vakantie in 2019 en begon de ellende weer opnieuw. Toen kreeg ik de flesjes opgestuurd!

Toen ik eind  2019 mijn huisarts sprak,  vertelde ik hem over de MMS en hij vond het niet vreemd dat het mij hielp. Hij moedigde mij aan om er met mijn oogarts over te praten en zette dat ook in zijn verwijsbrief. Ik had geen klachten, maar wilde weten of mijn ogen slechter waren geworden en waardoor die ontstekingen veroorzaakt werden. Ik zag erg op tegen de pijn van het onderzoek, maar het was niet pijnlijk. Tot mijn verbazing was het zicht in mijn ogen niet achteruit gegaan en …waren er totaal geen tekenen meer aanwezig van welke ontsteking dan ook!

Ik ben anderhalf uur onderzocht, maar er is niets meer gevonden. Ik heb de flesjes laten zien en mijn ervaringen verteld en er zijn copieen gemaakt van de samenstelling  op de etiketten. Er werd belangstellend geluisterd! Een jongere generatie artsen. Er is nog hoop! Mijn dochter was er bij en vroeg of ik met de MMS-promotie wilde stoppen want ze moest nog werken. Omdat ik tegen prednison e.d. ben , want ik slik geen enkel medicijn op mijn 78e, heb ik gezegd dat ik een onderhoudsdosis MMS blijf gebruiken en dus nooit meer terug hoef te komen. Dat was op 18 september 2020. Helemaal blij schrijf ik  nu deze  getuigenis.
W. van H te N


Gezwellen bij honden
Wij zijn meer dan tevreden en blij met de producten die jij levert! Wij gebruiken de druppels voor onszelf, maar vooral voor onze 3 honden. Een van hen heeft een zeer ernstige vorm van kanker. Zij had een bult op haar buik die nog maar net met een hand te omvatten was. We zijn nu een paar weken met de druppels bezig en de bult is enorm geslonken! Het zit er nog wel, maar veel minder erg dan eerst. Daarnaast heeft zij een kankergezwel onder haar tong. Helaas zien we die nog niet afnemen, maar wellicht werkt het nog niet op alle fronten tegelijk. Een andere hond had veel kleinere gezwellen, waaronder 2 harde op haar poten. Deze zijn enorm geslonken en zij lijkt er geen last meer van te hebben. Andere (vet)bulten zitten er nog onveranderd, maar die zijn volgens een arts niet kwaadaardig. De laatste hond was een ongeleid projectiel qua energie en is nu ineens een rustige lieve hond geworden. Geen idee of gedragsverandering ook door de druppels komt, maar het is wel opvallend. Ten slotte hebben we een poes behandeld die een grote wond op haar rug had. Binnen een paar dagen was de wond geheeld zonder verder medisch ingrijpen. Kortom, we hebben het gevoel dat deze druppels fantastisch zijn voor mens en dier! 
J en C te D


Hond kanker
It is still early to evaluate the effect on myself, but we have cured our dog of aggressive cancer. P.T. L, Sweden


Vergiftiging met chroom en cadmium
Na een heftige vergiftiging met chroom en cadmium t.g.v. een metaal op metaal heupprothese, waarvan de nadelige gevolgen al jaren bekend waren bij de medisch specialisten, heb ik binnen een half jaar met behulp van MMS de waarden van deze levensgevaarlijke stoffen terug kunnen brengen naar een normaal peil. (van 75 naar 0,4) Er is geen enkele stof bekend die een soortgelijk effect bewerkstelligt. Ik ben Steven en MMS dankbaar hiervoor. Ik vind het een grof schandaal dat een effectieve behandeling verdacht gemaakt wordt zonder enige kennis van zaken en veelal door mensen zonder enige medische kennis , met als enige bedoeling om mensen ( met dure veelal onwerkzame middelen ) te behandelen en hen eindeloos te blijven behandelen terwijl iedereen behalve de persoon in kwestie er vooral financieel beter van wordt. En dit terwijl er luidruchtig verkondigd wordt dat de kosten voor de gezondheidszorg de pan uit rijzen.

P te B


Auto immuun stage 3
Na een auto-ongeval had ik een stage 3 (van 4) auto-immuun probleem met de lever. snel voortscrijdend. dokters probeerden dit tevergeefs onder controle te krijgen met medrol, waar ik allergisch aan ben. maar 1 week met standaard P1000 waren de bloedwaarden al spectaculair beter, en na 3 weken is alles onder controle. Gezond, meer energie, en stel me serieuze vragen bij de blijkbaar succesvolle pogingen van de pharmabusiness om mms te laten verbieden. DEGOUTANT! Tot ziens bij de verkiezingen.
RvD te B


Oogontsteking Schaafwondjes Tandvleesontsteking
Oogontsteking bij de kat genezen. Wonden/ wondjes bij de kat genezen zo, als hij weer eens aan het vechten geweest is met buurtkatten- ik spray de wondjes in met MMS spray, er komen dan geen ontstekingen. Als hij wel ontstekingen (onder z’n vacht) heeft omdat ik de vechtwond niet gelijk ontdek, dan de ontsteking insprayen en binnen mum van tijd is de ontsteking weg. Schaafwonden insprayen ermee en er ontstaan geen ontstekingen. Wondjes of als er wel ontstekingen zijn, zijn ze zo genezen. Tandvleesontsteking genezen door te spoelen met MMS en tanden poetsen met MMS. Tanden zijn witter, zelfs de tandarts vroeg met welke tandpasta ik mijn tanden poets omdat voor mijn leeftijd me tanden zo wit waren, zonder dat er een chemische tandbehandeling aan te pas was gekomen.
KVB te K


Malaria
Mijn jongere broer al jaren goud deliver kreeg het te kampen met malaria hij was vaak weken ziek koorts etc etc Toen hij weer de hospitaal in moest heb ik hem een wijnfles vol aangemaakte MMS gestuurd en hoe het in te nemen na 3a 4 weken was een ziekte dat hem jaren tergde en zeker fataal zou worden met de noorder licht of sneeuw voor de zon verdwenen tot op heden. K, Suiker, Hiv, Bloeddruk, MMS de Heler Thanks Jim Humble!
JK te A


Hondje. Adertjes. Wratten. Candida. Couperose.
Mijn hondje hoeste heel erg. Op de scan waren witte vlekjes te zien. Na drie weken was het hoesten bijna weg en de vlekjes ook.  Ook had ze een keer rommel gegeten en was daar echt heel erg ziek van. Binnen een uur met mms liep ze weer te rennen.  Zelf heb ik geen lelijke adertjes op mijn benen meer. Wratjes zijn verdwenen. Mijn candida is weg. Ook de couperose in mijn gezicht hals en borst zijn zo goed als verdwenen.
RTH


Blaassontsteking. Wespensteek. Zonnebrand.
Het is de beste manier om mijn blaasontstekingen mee te genezen, inwendig en uitwendig. Ik gebruik nooit meer antibiotica. Tevens een paar situaties meegemaakt dat ik of een ander gestoken werd door een wesp, gelijk de plek behandelt met MMS en de pijn was gelijk weg en geen moment last gehad van de steek. Als laatste ervaring, altijd goede resultaten met zonnebrand. Als ik ben verbrand behandel ik mijn huid met MMS. Ik vervel nooit en binnen de kortste keren is de pijn van de verbranding verdwenen.
LB te A


Schoner. Gezonder. Beter slapen.
In de opbouw is het echt wel wennen. De geur is echt heftig maar beloofd wel werking. En die blijft niet uit. Door de periode van de opbouw heen, nam mijn lichaam ruimschoots afscheid van wat overbodig geworden was. Begon me schoner, gezonder te voelen. En ik sliep ook beter. Nu gebruik ik het in periodes. Het is een adequaat en probaat middel!
MB


Prostaatkanker. Wortelkanaalontsteking.
Waarom zou MMS NIET verboden moeten worden?
Natuurlijk kan ik alleen maar voor mijzelf spreken. Dat is dus niet wetenschappelijk, want alleen een zg dubbel-blind onderzoek wordt als steekhoudend onderkend, wordt vaak opgemerkt. Ik vind dat “de stem des volks” ook van belang moet zijn. Steeds meer blijkt dat die stem wordt ondergewaardeerd en dat zal onze samenleving en speciaal de politiek op den duur opbreken. Het is duidelijk dat een middel dat aangewend wordt om van iets te genezen niet mag worden gebruikt als het overduidelijk leidt tot gezondheidsschade of zelfs de dood. Maar dit is met MMS in het geheel niet het geval!  Ik gebruik dit middel al zeker vijf jaar. Ik ben het gaan gebruiken, ik ben daar eerlijk in, omdat er werd gemeld dat het mogelijkerwijs tegen kanker zou helpen.
Ik heb 14 jaar geleden een behandeling tegen mijn prostaatkanker ondergaan in het Algemeen ziekenhuis van Antwerpen. Daar wordt de zg hifu-behandeling aangeboden, waarbij de prostaat wordt weggebrand. Een hele goede behandeling die in Nederland nog steeds niet wordt erkend (bijna overal wèl!) en aangeboden. Ik had een kankersoort 8/9 op de schaal van Glaeson, dus een hele “kwaaie jongen”. Ik leef nog steeds (ben bijna 85 jaar!) en uit voorzorg doe ik sinds jaren, ik ben vergeten hoe lang al, jaarlijks een kuur met MMS. Ik kan natuurlijk niet beoordelen of dit mij echt helpt, o m de kanker buiten mijn lijf te houden, maar ik kan wel verklaren dat ik deze kuur steeds heel goed doorsta en daar geen enkele narigheid van ondervind. Natuurlijk houd ik mij aan de aangeraden doses, omdat ik weet dat als ik een buisje paracetamol, wat ik zomaar bij Lidl koop, in een keer inneem, ik ook minimaal op het randje van de dood zal verkeren.

Op een ander vlak heeft MMS mij wel degelijk van het gebruik van een ander regulier maar uiteindelijk ook schadelijk middel afgehouden. Dat heeft te maken met wortelkanaalontstekingen. Ik had tandpijn in het wortelkanaal. Inmiddels warer er al twee antibioticakuren gegeven en tussen in ook nog een schoonmaak van het wortelkanaal. De tandarts zei: als de pijn weer terugkomt, krijg je nogmaals een antibioticum, maar daarna moet de tand er uit!. Toen de pijn inderdaad terugkwam heb ik een kuurtje MMS gedaan en ik genas. Na een half jaar kwam de pijn toch weer terug. Ik deed weer een kuurtje, nu iets langer en tot op heden is het niet teruggekomen en heb ik dus nog steeds mijn tand! Kortgeleden gebeurde weer hetzelfde met een andere tand. De tandarts gaf mij een recept mee met weer een antibioticum, met hetzelfde recept; weg ermee, maar eigenwijzerig heb ik het niet gebruikt, maar wel MMS en de pijn verdween. Dus die tand blijft (voorlopig) ook zitten! Degenen die zich (onterecht naar mijn mening) zo druk maken over dit middel zouden eens moeten acht geven op de vele doden die wel ontstaan door het róken. Dat dat genotsmiddel blijft, dàt is pas een schande! En nog een groter schande is het dat de strijders tegen MMS dit niet zelf inzien! Laat ons dit simpele en heilzame middel alsjeblieft mogen behouden!!
CM


Diverse klachten
Ik gebruik MMS met succes al verschillende jaren voor diverse klachten. In het ‘handboek voor MMS” geschreven door de arts dr. Antje Oswald wordt precies beschreven, hoe men MMS bij tal van aandoeningen kan gebruiken. Hier zijn ook veel ervaringsberichten opgenomen. In het boek wordt ook daarop gewezen, dat als men teveel druppels in een keer inneemt, het gevaar op misselijkheid en braken bestaat. Dit komt, omdat MMS een antivirale, antibacteriele, antiparasitaire en antischimmelwerking heeft. Hoe meer druppels men neemt, hoe meer virussen enz. worden gedood en moeten ook uitgescheiden worden. Dit kan tot bovengenoemde reacties leiden. Maar als men de voorgeschreven hoeveelheid in acht neemt, wordt het goed verdragen en helpt effectief.
Ik verzoek u, de mensen deze mogelijkheid om zichzelf te kunnen helpen, niet te ontnemen. Ik weet, dat het tegen het belang van de pharmaindustrie is, maar ik vraag u, zich objectief in deze materie te verdiepen.
MP


Lyme.
Na 6 jaar chronisch lyme wilde ik eindelijk eens langer dan 1 maand klachtenvrij zijn. Al na 10 dagen voelde ik mijn lichaam reageren en sterker worden. Ik kan zeggen dat ik me lange tijd niet zo goed gevoeld heb als de afeglopen 9 maanden. Helaas ben ik nu aan een nieuwe kuur toe, want na het krijgen van belrose op mijn been heeft de lyme ook weer toegeslagen.
M te H


Mondhygiëne.
Voornamelijk gebruikt om mondhygiëne te bevorderen. Na 4 maanden pockets bijna allemaal hersteld, ook bloedend tandvlees is verdwenen. Pijnlijke en dure behandeling is voorkomen.
PVDB


Ontsteking aan de Enkel.
Ik heb geruime tijd last gehad van een ontsteking en zwelling aan mijn enkel. Een echo heeft uitgewezen dat een pees aan de binnenkant van mijn voet verdikt is en er vocht in de peesschede zit. Ook was er bij de echo duidelijk verhoogde doorbloeding meetbaar. Na hier lang mee te hebben getobd heb ik besloten een kuur MMS te gaan volgen. Ik was al een tijdje gefascineerd door de vele goede ervaringen met MMS. Al in de eerste week van mijn MMS kuur volgens het protocol 1000 merkte ik dat de pijn en de zwelling minder werden. In de tweede week werden de klachten nog minder totdat ik het protocol in de derde week kon stoppen omdat de klachten eigenlijk verdwenen waren. Ik had niet gedacht dat MMS hier zo snel toe in staat zou zijn. Ik geloof in de werking en raad het ook veel kennissen die met klachten lopen aan. Van een verkoudheid die maar niet over gaat tot vervelender zaken. Ik ben ervan overtuigd dat MMS werkt. Vooral omdat de klachten die ik had al zo lang bestonden en ze niet vanzelf over gingen.
JVD


Lyme. Hoofdpijn. Gevoel in ledematen. Huiduitslag. Schimmelnagel.
Ik heb MMS gebruikt toen ik nog niet de diagnose lyme had gekregen, wel al heel lang worstelde met hoofdpijnen en neuro gerelateerde klachten. Toen mijn vriend mij liet kennismaken met MMS. veranderde er binnen een paar dagen veel in mijn klachtenbeeld.  De hoofdpijn werd minder, had meer gevoel in handen en vooral mijn tenen. Later ook meer energie, zelfs huiduitslag op mijn benen verdween en schimmel onder mijn teennagel werd minder. Toen de diagnose Lyme werd gesteld ben ik eerst met andere medicatie aan de gang gegaan samen met bioresonantie en biofotonen. Ik denk nog regelmatig aan deze positieve ervaring met MMS.
FK


Koe met Para-TBC.
Een koe beter gemaakt van para-TBC. De koe kon niet geholpen worden door de dierenarts. Was totaal vermagerd, 3 weken met MMS behandeld waarna zij langzaam weer op normaal gewicht is gekomen.
JMB


Huidaandoening.
Gebruikt voor een huidaandoening die niet reageert op reguliere medicatie (o.a. hormoonzalf) De behandeling is langdurig volggehouden en heeft geresulteerd in een verbetering tot 98%. De niet aangetaste, omliggende huid bleek zodanig gevoelig voor de MMS dat deze uitdroogde ondanks de nabehandeling met creme. De behandeling is toen uitsluitend toegepast op de plaatsen waar de huidziekte zichtbaar was.
GDV


Kanker.
Ik kreeg hierdoor mijn energie weer terug, welke geheel verdwenen was na mijn behandelingen voor kanker. Verder wilde mijn ontlasting niet regelmatig worden. Ook dit gaat nu veel beter.
JH


Borstkanker. Vermoeidheid. Pijn.
Ik ben MMS gaan gebruiken om borstkanker te bestrijden, toen ik een protocol kreeg van een Amerikaanse Oncoloog die Natuurlijke protocollen adviseert ter bestrijding van kanker. MMS kalmeert de vreselijke pijnen, ik heb een totaal andere protocol gebruikt, dan hierboven wordt genoemd, ik gebruik momenteel wat hij noemt “The Perfect Storm”, is 20 drops activator + 20 drops MMS 3 min. laten inwerken en dan 40 drops DMSO 1 min. laten inwerken en dan 3x per dag herhalen. Het is een natuurlijk product en het helpt mij zeer goed.
MR te L


Verkoudheid. Bronchitis.
Sinds het gebruik van MMS ben ik niet meer ziek geweest, terwijl ik vroeger regelmatig een verkoudheid of bronchitis had.
TB te B


Verkoudheid. Griep.
Ik gebruik MMS bij een beginnende verkoudheid of als ik griepverschijnselen aan voel komen. Sinds het gebruik van MMS ben ik niet ziek geweest. ‘s-Ochtends direct na het opstaan meng ik in een glas 4 druppels MMS en 4 druppels activator voor 1 minuut en vul ik het glas daarna aan met kraanwater. Ik gebruik MMS dus op een nuchtere maag. Ca. 20-30 minuten daarna ga ik ontbijten. Omdat ik denk baat te hebben bij MMS heb ik diverse mensen in mijn omgeving gewezen op jullie website.
IS te D


Pijnloos. Snel. Effectief.
It’s painless, quick and effective
AG


Sinusitus. Conditie. Acné. Darmklachten. Conditie.
Ik gebruikte protocol 1000 en neus protocol voor sinusitus. Dat hielp ten dele. Wellicht toch last van een allergie. Wat mij verder opviel: ik ging er slechter uitzien maar me veel beter voelen. Ik ontgifte te snel en moest een stapje terug doen. Later zij zelfs mn moeder dat ik er erg goed uitzag. – conditie was sterk verbeterd tijdens de kuur, geen last meer van een opgezwollen buik of vage darmklachten, bepaalde rode gebieden op mn huid zijn sterk afgenomen. Minder acne!
ES


Virusinfectie in de longen.
Ik ben begonnen met mms na een virus infectie aan mijn longen. Daarvoor 1 dag IC en een week ziekenhuis. Ging met ontstekingsremmers weer naar huis. Ik wou van deze medicijnen af en daarvoor mijn voedingspatroon aangepast, maar het kwam steeds weer terug. Toen las ik over mms en heb toen direct een kuur gedaan en ben nu wel van de medicijnen af. Voel me fit en vitaal en sport weer volop.
EB te A


Lichamelijke verbetering
De eerste slokken waren moeilijk. Maar na de gewenning ging het beter. Ik neem het nu 3 maanden en merk steeds dat ergens in je lichaam, het verbeterd.
IVH te R


Griep. Weerstand. Niesziekte kat.
Ik gebruik MMS voor mezelf en partner als we merken dat we wat grieperig, slap worden om de weerstand/ het lichaam wat mee op te peppen. Wij zijn nauwelijks ziek en anders maar voor een zeer korte periode. Voor mijn kat met chronische niesziekte gebruik ik het in een hele kleine dosering, hiermee is haar niesziekte zo goed als verdwenen.
KVA te A


Verkoudheid. Griep. Catarac. Kwaaltjes.
MMS en DMSO zijn voor mij al jaren een zeer goed middel om verkoudheid , griep, e.a. kwalen te genezen. Op dit moment gebruik ik DMSO in mijn oog voor catarac te verhelpen.
C te D


Lymfe ontsteking
Lymfe ontsteking oksel erwt-grootte binnen dag al weg.

MV te A


Super resultaten. Ook voor huisdieren.
In het begin is het natuurlijk een beetje wennen ivm de smaak maar de resultaten zijn super. Ook voor huisdieren!
JS


Zware Griep.
Bij een zware griep met koorts en misselijkheid het Clara protocol toegepast en 4 uur later, na eerst een heftige verergering , was de griep verdwenen!  Verder heb ik af en toe een blaasontsteking die binnen 3 uur over is als ik ook hjervoor het Clara protocol toepas. Ik heb standaard MMS in huis omdat het gewoon een topmiddel is. Hoort in elk (volks)medicijnkastje thuis!
MVS te L


Malaria. Slangebeten. Infecties. Tumor hond.
Gebruik in Afrika. Tegen malaria, infecties, slang beten ( etc etc this is Afrika) 100% succes. Malaria succes met 1 dosis van 6drops, alleen de ‘echte’ dokter had GEEN succes. DUS ik werd genoemd ‘witte dokter die niet kost met een heeele sterk medicijn’ en werd ik gehaat… door de reguliere dokter, apothekers, overheid.
NB – NS


Ontgiften. Lyme.
Ik heb 3 weken de kuur gedaan om te ontgiften van zware metalen en parasieten, ik was kort daarvoor gebeten door een teek, er waren geen aanwijzingen voor Lyme. Ik heb huisdieren en dacht dat dit geen kwaad kon om eens te doen, want we ontwormen onze dieren per slot van rekening toch ook. Waarom doen wij mensen niet zo’n kuur tegen wormen etc.? Ik vond het echt een heel heftig kuurtje. Deze kuur doe je niet zomaar even tussendoor….Ik ben na ruim een week, een paar dagen behoorlijk ziek geweest, terwijl ik ‘niks’ mankeerde. Ik voelde hoe er toch wel veel ongewenste ‘parasieten/energieën’ in mijn lijf zaten en de invloed die ze hebben op ons als mensen. Zij waren dus de reden dat ik me ‘ziek voelde’. Ze boden hun laatste weerstand….. Normaal leef je er gewoon mee en voed je ze zelfs. Je hebt hun aanwezigheid niet door! Door de MMS kwam ik er achter dat ik (net als iedereen) parasieten in mijn lichaam had en dat die dé oorzaak waren van mijn paar dagen ‘ziek’ zijn tijdens de kuur. Ik ging op advies van iemand die ook met MMS werkt door met de kuur, ondanks dat ik me ziek voelde. Ik voelde me voordat ik begon aan de kuur goed en het waren de parasieten die me slecht lieten voelen, zodat ik zou stoppen. Na door de ‘zure appel’ heen gebeten te hebben, kon ik MMS gebruiken zonder dat ik er ziek van werd en nadat de kuur klaar was, voelde ik me heel energiek en gezonder dan daarvoor. Ik heb ook mijn hond (schotse collie) kunnen redden met MMS en later bentonite klei. Hij had een tumor in zijn buik, een kleine voetbal groot en deze is door eerst met MMS te behandelen en na 5 weken, was het meeste weg. Ik ben toen overgestapt op de Bentonite Klei, omdat hij problemen kreeg met zijn haren (ruien). Zijn haren lieten niet los en ik linkte dit aan de vrij hoge dosering MMS, aangezien wij mensen ook een droge/oude huid krijgen, als je MMS neemt. Uiteindelijk is de tumor helemaal weggegaan, het laatste stukje met de Bentonite Klei en hij leeft nu nog steeds, hij is nu 13 en hij had de tumor toen hij 11 was… Viva MMS!

YC te E


Onrustige huid. Vermoeidheid. Ontgifting.
Door mijn werkzaamheden was het moeilijk om het protocol goed vol te houden. Na 11 dagen ben ik gestopt. Ik heb het idee dat ik minder giftige stoffen in mijn lichaam heb. Mijn huid is door het gebruik rustiger geworden en mijn vermoeidheid was afgenomen.
HR


Verkoudheid. Bronchitis. Voorhoofdholteontsteking.
Ik had al jaren last van regelmatig terugkerende langdurige verkoudheden met een bronchitisachtige vastzittende hoest en voorhoofdsholteontstekingen. Ben 2 jaar geleden, na ca. een 1/2 jaar aan een stuk door ziek geweest te zijn, bij een long- en K&O arts terecht gekomen. Heb de nodige anti biotica geslikt, inhalers en neussprays gebruikt. Ben hiermee in januari 2016 jaar gestopt. In april ben ik MMS gaan gebruiken. Eerst de kuur van 3 weken gedaan met 8x per dag 2 druppels. 3 was teveel. Sindsdien vrijwel dagelijks 2 x per dag. Sinds ik MMS gebruik en dat kan natuurlijk toeval zijn, ben ik niet of nauwelijks meer verkouden geweest. 2 keer beginnende verkoudheid maar dat was binnen 2 dagen weer over. Verder gebruik ik extra druppels bij iedere infectie. Tot nu toe was ik binnen een paar dagen steeds weer hersteld. Dus ja, genoeg reden voor mij om mms te blijven gebruiken.
RB te O


Buiktyfus. Malaria.
Ik heb met MMS onder andere gewerkt in Kenia in de strijd tegen buiktyfus en malaria. Het werkte perfect!!
HTV te DB


Reinigen. TBC. Wondjes. Infecties. Darmproblemen.
5 jaar geleden nam ik voor het eerst de drie weken kuur om te reinigen. Mijn vriend begon vlak na de kuur te hoesten, drie maanden later werd er tbc gediagnosticeerd bij hem. Ik moest natuurlijk ook getest worden maar ik bleek geen tbc te hebben tot grote verbazing van de arts. Naderhand bedacht ik me dat dit wel eens door de mms gekomen zou kunnen zijn. Mijn vriend heeft de reguliere medicijnen gebruikt. Graag had ik hem overgehaald de mms te proberen maar dat wilde hij niet. Hij was toen nog wat wantrouwend tegenover mms. Inmiddels gebruikt hij het ook voor wondjes, infecties en maag/darmproblemen.
CF te A


Uithoudingsvermogen.
Ik ben mms op spoor gekomen door het boek van Andreas Moritz. Ik raad u aan het boek te lezen, zeer interessant. ik had niet specifieke klachten maar wilde wel mijn lichaam ontgiften. Mijn uithoudingsvermogen is sterk vooruit gegaan. Dat voelde ik na een paar dagen al. Ik eet verder gezond en eet ook geen vlees meer, ook naar aanleiding van het boek. Ga het nu om de 3 mnd onderhouden. Succes met u studie en dat het vele mensen mag bereiken.
ACM te V


Psoriasis. Rheuma.
Ik gebruik mms ivm psoriasis en reumatische klachten. De klachten in mijn handen veranderden meteen. De pijn werd minder.
EB te N


Rode huiduitslag.
MMS Gebruikt om een aandoening of ziekte te behandelen. ‘Het was een rode uitslag op allerlei delen van het lichaam MMS heeft dat binnen 10 dagen ongeveer compleet weggevaagd!’
H te A


Herpes.
Gebruikt voor herpes en sinds behandeling is het niet meer teruggekomen! Eerste keer het protocol geprobeerd te volgen maar nooit op 3 druppels per uur gekomen. Heel ziek ervan geworden en later opnieuw geprobeerd om op te bouwen naar 3 weken lang ’s ochtends en ’s avonds 3 druppels. Dat ging goed en de behandeling lijkt geslaagd.
FVDM


Pfeiffer. Schimmelklachten.
Ik heb mijn kuur iets langer doorgezet dan 3 weken tot ik voelde dat ik helemaal goed was. Daarna voelde ik me weer zoals toen ik 18 was. Ook de moeheid van oude Ziekte van Pfeiffer infecties was verdwenen. Een spierklacht in mijn schouder waar ik al weken last van had was ineens over tijdens de kuur (letterlijk in 5 minuten ontspande die spier helemaal en verdween alle pijn). Ook inwendige schimmelklachten verdwenen. Ook (naar ik dacht hormonale overgangs-) klachten waren verdwenen en de emotionele balans en helderheid van binnen waren een enorme opluchting. Alleen mijn voedselovergevoeligheden en luchtwegallergieën verdwenen er niet door. Voor sommige vrienden pakte de kuur minder positief uit. Het is niet per se voor iedereen goed, denk ik, maar ik heb er veel baat bij gehad.
SVL


Lage weerstand. Griep.
Ik heb wegens lage weerbaarheid tijdens de wintermaanden MMS genomen. Telkens ik wat koortsig werd, nam ik extra MMS en met succes, want ik bleef de hele winter vrij van griep of verkoudheden.
MVI


Lyme. Candida. Enema.
Ik heb MMS in eerste instantie oraal genomen toen ik zeer ernstig ziek was. Ik had toen nog niet officieel de diagnose Lyme en wist ook niet dat ik daarnaast een parasitaire infectie had. Het effect van de MMS was toen zo dramatisch (goed) dat ik een hele sterke herxheimer reactie ervoer op het protocol, wegens afsterven van parasieten in de darmen. Ik ben er toen mee gestopt maar ervoer wel tijdelijk even wat verlichting. Naderhand ben ik de MMS gaan inzetten via rectale ingang. Het resultaat is zeer goed aangezien MMS via een klysma direct in de dunne darm terecht komt en daar snel effectief parasieten kan doden die dan direct worden uitgespoeld. Het betreft een dosering van 30 tot 40 geactiveerde druppels in 1 / 1,5 liter lauw warm water. Naar mijn gevoel heeft de MMS ook effect op hardnekkige candida en biofilm dat door rectale toediening losgeweekt wordt en tevens effectief verwijderd wordt. Ik probeer nu jaarlijks enkele keren een klysma te doen en gebruik daarbij MMS als extra wapen (hulpmiddel) om mijn darmen schoon te maken en ontdoen van mogelijke wormen, en parasieten en plaque. Ik ben inmiddels grotendeels hersteld van alle klachten en de ziekte van Lyme. Ik beschouw de therapeutische waarde van MMS daarbij als complementair middel zeer effectief. Het dient echter niet als stand-alone middel ingezet te worden maar onderdeel uit te maken van een goed afgestemd holistisch en integraal behandelprotocol dat rekening houd met de specifieke klachten en symptomen van de patient. Voor mij is MMS een geweldige toevoeging geweest in mijn strijd om te genezen van de ziekte van Lyme. Ik verzoek u vriendelijk mijn naam en persoonlijke gegevens niet openbaar te maken bij de publicatie van uw studie. Veel succes ermee!


Lyme
Doodt inderdaad de lyme bacterie!
EML


Verbetering
Ik heb wel verbetering gemerkt.
RR


Kiespijn. Wratten.
Zeer krachtig, zelfs bij een kwart druppel aan het begin. Een kies waar ik nogal wat last van had in het verleden deed mij pijn en dat had ik niet verwacht. Mijn conclusie is dat er weer gevoel in kwam. Ik heb enkele kleine wratjes om mijn hals en een daarvan begon er een iets op te zwellen met en irritante jeuk. Na enkele dagen droogde de wrat uit en viel af. Ik heb MMS alleen inwendig gebruikt tot nu toe. De werking was duidelijk voelbaar, bij drie druppels was het zwaar en ik ging terug naar twee druppels. Ik had geen specifieke klachten maar het vertrouwen in dit product heb ik.
GJD


Lichamelijke klachten
Ik voelde me na gebruik van de MMS druppels vaak wel goed. Ik kan uiteraard geen causaal verband leggen. Bepaalde vage lichamelijke klachten verdwenen wel sneller.
KVW te DB


Vermoeidheid. Gevoeligheid voor voedingsmiddelen. Knopen in kuiten.
Het heeft ervoor gezorgd dat ik minder gevoelig ben geworden voor bepaalde voedingsmiddelen. In het verleden stortte ik in en nu enkel wat meer vermoeidheid. Ook heeft het knopen in mijn kuiten weggenomen.
VM te H


Griep. Tandpijn. Koortslip.
Een week lang heb ik protocol 1000 gebruikt om te zien hoe mijn lichaam hierop reageert. Na die ervaring wist ik ongeveer wat ik zou kunnen ervaren na inname van 1 of enkele dosissen. Ik heb het Clara Tate 6 + 6 protocol bij enige keren dat ik grieperig was, alleen met een iets lichtere dosis, namelijk 4 + 4, ben een beetje voorzichtig. Dit begon na een uur al te werken waardoor ik binnen 2 uur van zeker 80% van de grieperigheid af was. Misschien als ik echt 6+6 genomen had dat het meteen 100% geweest was. Bij mijn kinderen heb ik ontstoken plekjes op de huid of een tand die pijn deed behandeld met een protocol volgens de uitgebreidere handleiding van Jim Humble (deel 2, niet-gratis) in combinatie met DMSO. Bij een van mijn kinderen heb ik een kleine besmetting met het koortslipvirus (Herpes) weggenomen door in eerste instantie een geactiveerde druppel op een wattenstaafje te gebruiken, en de volgende dag een iets verdundere druppel. Die enkele onverdunde druppel bleek iets te sterk, de verdunde druppel ging prettiger. Verder houd ik het in voorraad voor het geval ik inderdaad eens water moet zuiveren of een ernstige bacteriële of virusziekte in mijn familie te helpen bestrijden.
VV te H


Verkoudheid. Tumor.
We gebruiken mms geregeld voor verkoudheden infecties. Laatst voor tumor zoon. Daar heeft het niet voor geholpen omdat die zo hard als steen was. Maar mijn zoon is tot aan de operatie niet ziek of verkouden geweest en was sterk.
NVS te B


Kalknagels.
Ik heb pure MMS gebruikt voor kalknagels en dit is nu een heel stuk verminderd. Ik was begonnen met de inwendige zuiveringskuur, maar dit was niet goed te combineren met mijn werk. Ik ben daarom voornemens om in mijn vakantie eind juni deze kuur alsnog te doen.
LJ te B


Koorts. Griep. Bacteriele infecties. Concentratie. Geheugen.
I found it very efficient. Fever, floo, bactery. I miss sometimes the right posology. Many informations on MMS and so many posologies. Happy also with DMSO: higher concentration and memory.
JL te A


Autisme.
Ik ben moeder van dochtertje. Ze is 4 jaar oud en heeft kernmerken van autisme. Dat had ik ontdekt 2 jaar geleden. Ik ging uren lang achter de laptop informatie zoeken. Ik las over Kerri Rivera en de MMS. Ik volgde haar protocol en dat heeft het leven van mijn dochter veranderd. Twee jaar geleden had ze problemen van constipatie en was zwaar autistisch ze luister niet en zag mager en bleek uit. Ze was in haar in eigen wereld. Ze stoot haar hoofd op de muur en op vloer en bijt zichzelf en anderen. Een HELL dus. Ik begon met de protocol van MMS samen met een strenge diet. Geen gluten, soja, suiker, lactose en conserveringsmiddelen. Ik begon met 1 druppel mms daarna 2 en na een paar maanden 3 druppels. Er kwam heel veel parasieten en wormen uit haar poep. Elke dag zag ik hoe mij dochter beter werd. Ze kijk me aan, reageer op haar naam volg kleine opdrachten. Eet goed slaap goed. Is niet meer agressief. Ze lacht ook veel. Echt een andere meid. Ze zegt wat woordjes mama, papa, baby, appel. Ben zo blij dat ik MMS kan kopen voor mijn dochter.
ID afgeschermd


Slapeloosheid. Zenuw en spierpijn.
You wanted to know how it have been working so far. First of all i was amazed how it dealed with my sleeping pill addiction, didnt even noticed when it was gone after 8years, long deep sleep and no headaches in the morning and no urge to reach for pill at night because now fall sleep right after laying down. Second thing is my main problem why i use it. I was not be able to do physical work or be in cold or in rain because it triggered several issues with muscles and trigeminal nerve pain.. now im not depending so much on car anymore and can ride a bike without tiring too much also in cold wind and rain and the worst havent happened afterwards. Still as doses got lower now this disease keeps its level and sometimes wants to come back. Nothing ever worked like that before, even mms1. Im planning to start following actual protocol 4000 now.  Thank you very much again, I really appreciate it!
AP te E


Lyme. Candida. Maag- en Darmklachten.
Tot mijn grote schrik zie ik op je site dat ik geen MMS, activator en DMSO meer kan bestellen. Ik heb mijn eerste flesjes bijna op en heb er heel veel baat bij. Ben er al een stuk van opgeknapt in mijn gevecht tegen Borrelia en Candida. Ik ga na jaren van ellende eindelijk weer vooruit. Na 15 jaar ellende van maag en darmklachten, slapeloosheid door de buikpijn ’s nachts ben ik 2 jaar geleden totaal ingestort. Een flinke burnout was de diagnose. Ik werd naar psychologen gestuurd en naar mindfulness maar wat ik ook deed, ik knapte maar niet op. De afgelopen jaren heb ik meerdere onderzoeken gehad in het ziekenhuis maar dat leverde niets op. Toen ben ik in het alternatieve circuit gaan zoeken. Een kinesioloog gaf aan dat candida de boosdoener was en schreef een dieet voor. Dat dieet hielp wel maar ik vond het moeilijk vol te houden want ik mocht bijna niets meer eten. Toen ben ik bij praktijk Herstart je gezondheid in Amersfoort geweest voor biofotonentherapie. Daar kreeg ik te horen dat ik candida en de borrelia bacterie in mijn lijf had en dat de borrelia bacterie vaak de oorzaak is van een
Ik kreeg daar voor het eerst MMS mee maar kreeg er maagpijn van dus durfde er niet mee door te gaan. In de korte tijd dat ik het gebruikt heb merkte ik wel dat door de MMS mijn spieren heel erg soepel werden dus het deed wel iets. Toen ben ik me gaan verdiepen in MMS en heb het boek van Jim Humble gelezen. Ik las alles wat ik maar kon vinden over MMS en zo kwam ik erachter dat de maagpijn door de activator met citroenzuur kon komen. Toen heb ik bij Natufarm de MMS besteld met de 4% HCL activator en DMSO en ben het heel voorzichtig gaan opbouwen met een kwart druppel. Ik kreeg dit keer gelukkig geen maagpijn en merkte dat mijn spieren heel erg soepel werden. Ik merkte nu pas hoe stijf ik de afgelopen jaren ben geweest. Heb gelezen dat candida zich ook in de spieren nestelt. De druk op mijn hoofd en mijn burnout klachten werden minder en minder. Ik kreeg meer energie, de watten in mijn hoofd verdwijnen. Ik ben weer helder in mijn hoofd. Mijn maag en darmklachten zijn een stuk verbeterd. Ik voel me weer vrolijk en opgetogen. Ik zit nu op een dosis van 2 druppels en ben nog aan het opbouwen tot 3 druppels. Het protocol 1000+ met DMSO wil ik graag 3 weken gaan doen en hopelijk ben ik dan voorgoed van de candida en borrelia bacterie af. Ben zeker van plan af en toe een onderhoudsdosering te nemen omdat ik me er van bewust ben dat we in deze moderne tijden constant met giftige stoffen worden bestookt via voeding, vervuilde lucht enz. Na 15 jaar van ellende en duizenden euro’s aan alternatieve therapiëen is MMS het enige dat bij mij werkt. Andere anti candida middelen deden niets. Ik ben nu eindelijk weer aan het opkrabbelen en ben daar heel dankbaar voor.
BVW te Z


Candida. Parasieten. Griep. Detox. Blaasontsteking.
Mijn ervaring met MMS is geweldig, Het heeft mij zeer goed geholpen met onder andere candida problemen , parasieten , griep, detox en blaas ontsteking, Ik neem het al jaren en alleen als het noodzakelijk is. Mijn honden hebben er ook veel baat bij gehad en werden snel weer beter.
M te A


Verkoudheid.
Ik neem het middel niet dagelijks meer in, geef dan ruimte aan wat er moet gebeuren en af en toe gewoon een verkoudheid is ook gewoon toch! Het is alleen zo dat als ik het dan weer een paar dagen inneem, ik meteen 24 druppels neem en niet meer met een opbouw begin van 8 druppels. Het werkt goed, kennelijk herinnert mijn lichaam het zich dan, de eerste dag is dan meestal wel pittig! En verder krijgt mijn kat het met enige regelmaat.
MB


FIP
Mijn kat is ziek met de diagnose FIP, diagnose mbv röntgenfoto’s, vocht aanwezig overal, borstkas en maagstreek en Lab onderzoek van het vocht. Kat dus ten dode opgeschreven. Een goede vriend van mij adviseerde om MMS te gebruiken. Ik ben op zondag 2 dec 2018 23:00 uur begonnen met de kuur. Ik merk duidelijk verandering in de kat, belangrijkste is dat ik de kat weer zie eten en dat is heel belangrijk. De kat is ook weer vrolijker, geeft weer kopjes, hij duldt weer aanraking en knort weer. Ik heb goede hoop en er is nog niks zeker of het virus fip ook daadwerkelijk weg is.
HVDV te F


Tekenbeet. Lyme. Pijn.
Begin deze zomer ben ik op de Veluwe bij het behandelen van een paard gestoken door 18 teken. Waarschijnlijk ben ik door een nest gelopen. Ik heb ze die avond verwijderd en daarmee was het klaar dacht ik. Tot drie weken later ik plotseling hoge koorts met een enorme pijn in mijn lichaam en gewrichten kreeg, echt elk gewrichten tot in mijn voeten toe deed pijn. Ik ben naar de dokter geweest en die constateerde bloed in de urine en in combi met de koorts en pijn dacht hij aan een nierbekken ontsteking. Ik heb dik 3 weken antibiotica daarvoor gehad die niet werkzaam is bij lyme, máár de klachten verdwenen niet evenals het bloed in de urine. Met vlagen had ik dagelijks koorts pijn in de rug en enorme pijn in mijn buikvlies. Enorme niet normale moeheid en pijn in mijn onderrug. Dagen dat dit erger was was mijn urine zo donker als cola. Ik ben doorgestuur naar de uroloog en heb daar alle onderzoeken gehad máár geen verklaring voor deze klachten. Aangezien ik zelf homeopaat ben en natuurgeneeskundige ben ik zelf ook aan de slag gegaan met allerlei middelen met máár gering resultäat en ik was echt uitgeput, moe en ziek.

Via een kennis kwam ik op de tip om mms te gebruiken en zo dus in contact met Steven. Hij heeft de mms in combi met de dmso opgestuurd en ik ben er mee begonnen. Het heeft me in de afgelopen maanden zo veel goeds gebracht qua energie die is vaak nog beter als daarvoor. Geen koorts aanvallen meer. Mijn urine is op het moment helder sinds een week of 4. Ik gebruik wel als onderhoud 6 a 7 druppels per dag van de mms en dmso vaak wat meer. Als ik verder afbouw merk dat de rugpijn weer opsteekt máár dan neem ik in en gaat het weer goed. Ik zou het protocol nog een keer heel intensief willen doen omdat ik echt denk te kunnen genezen hiervan in combinatie met de homeopathie. Máár dat is praktisch en qua discipline nogal een ding voor mij. Voor nu ben ik echt dankbaar dat ik de mms kan gebruiken het heeft voor mij echt de wereld van verschil gemaakt op mijn ziek zijn. Steven jij heel erg bedankt voor je ondersteuning. Oh en de dmso heeft wonderen gedaan voor mijn huid echt mijn gezicht is zichtbaar gladder en jonger zo in die mate. Dat ik er echt steeds opmerkingen over krijg. Ook is de dmso en hele fijne plaatselijke pijnstiller, als he het op je rug smeert bij pijn bijvoorbeeld.
PDV


MMS verboden!
Ik vind het zeer vervelend te horen dat de nieuwe richtlijnen of wetgeving het verdelen van MMS onmogelijk of zeer moeilijk maken. Ik heb dringend nieuwe MMS nodig en reeds 2 maal eerder een bestelling bij jou geplaatst en ik ben zeer tevreden van je product. Ik ben nu op zoek naar een alternatieve supplier of evt indien niet beschikbaar een manier om zelf mijn product te maken? Kan jij mij hier mee helpen? Ken jij iemand of een winkel in binnen of buitenland die nog MMS verkoopt welke betrouwbaar is?
WVDV


Q-koorts. Toxoplamose. Nekkramp. 
Tot 2009 was ik een gezonde jongen met een sterke weerstand. Ik werd nauwelijks ziek en herstelde snel van virussen, bacteriën en ontstekingen. In 2009 heb ik Q-koorts opgelopen. De besmetting heb ik opgelopen doordat ik in contact ben gekomen met een werkmateriaal van een geitenboer. De Q-koorts zorgde voor een hevige koorts en zware vermoeidheidsklachten. Door medicatie die ik van de huisarts heb gekregen zwakte de koorts en de vermoeidheid af. Het duurde lang voordat ik weer op een behoorlijk energielevel zat en me weer sterker voelde. Helaas is de weerstand nooit meer zo sterk teruggekomen. Ik heb in een periode van een paar jaar een aantal terugvallen gehad. De vermoeidheid kwam terug en dit zorgde voor veel ongemakken. Ook had ik geen trek meer waardoor ik erg veel was afgevallen. Gelukkig is dit na een tijdje niet meer teruggekomen. Zoals ik al beschreef is mijn weerstand nooit meer de oude geworden. Ik pakte elke griep mee en was altijd verkouden. Daarnaast raakte ik bij het sporten veel vaker geblesseerd aan mijn spieren, enkelbanden en pezen dan ooit tevoren. Ook pakte ik wat minder voorkomende lichamelijke klachten mee zoals spit in mijn nek, Toxoplamose in mijn oogzenuw en andere vervelende ontstekingen en virussen.
Een bekende van me heeft me op een gegeven moment uitgenodigd om een keer langs te komen zodat ik mijn gezondheid met haar kon bespreken. Zij heeft me veel inzichten gegeven in het opbouwen van mijn weerstand en het terugkrijgen van het energielevel. Daarbij speelde gezonde (biologische) voeding een grote rol. Daarnaast heeft ze me MMS aanbevolen. Ze heeft me precies uitgelegd wat MMS is en wat het voor mij kon doen. Uit mijn verhaal kon ze afleiding dat mijn lichaam veel stoffen / bacteriën / virussen / parasieten bevat die mijn weerstand en gezondheid aan het tegenwerken waren. MMS zou deze ongewenste indringers aanpakken zodat mijn weerstand weer op peil zou komen en mijn lichaam bestand zou zijn tegen nieuwe indringers.
Op advies van haar ben dagelijks ik MMS gaan gebruiken. In eerste instantie was mijn lichaam een beetje van streek doordat de MMS de indringers in mijn lichaam aan het opruimen was. Ik kreeg wat dunne ontlasting en het rommelde hier en daar. Op korte termijn begon ik het verschil al te merken. Mijn verkoudheid ging plots voorbij, ik was al een hele periode niet ziek geworden en de ontstekingen en andere lichamelijke ongemakken bleven weg. Ik voelde me voor het eerst in tijden weer sterk en energiek. Sterk genoeg om de griepjes en andere bacteriën en virussen te verslaan.
LVK te N


Dog: Leishmaniose
My dog has leishmaniose and is in a really bad state and stopped eating too as normal therapy (miltefosine) is not doing much, she’s covered in wounds and not moving…it’s a tough illness I hope it gets here on time. I’ve been crazy searching for a cure…finally approving at mms+dmso. The dog was found a month ago abandoned in the olive fields, malnourished dehydrate wounded and sick, I had decided to keep her and try to heal her but it’s a very costly procedure plus I haven’t seen any signs of betterment but just the opposite. My God! I really hoped this cure with MMS will stop this horrible parasite eating my dog! I have started the treatment and saw incredible improvements..from one day to the other. Wounds are clearing and the mood is slightly better. Now, I have extensively researched on MMS and I love it. I am doing my best!
FM te GR


Kanker. Luchtwegen. Verbod op MMS.
Het is absurd dat er vaker dingen verboden worden we worden gedwongen om zorg af te nemen die niet of nauwelijks helpt zonder bijwerkingen. Mms gebruik ik om kanker in controle te houden. En me luchtwegen schoon te maken. En alle ziekhuiszorg gebruik ik niet.. geloof in god en mms en een gezond dieet.
ID afgeschermd


Preventief
Gisteren weer mijn maandelijks preventieve portie genomen, ieder uur – totaal 10x – 4 + 4 druppels vers gemaakt met appelsap – genomen.  Ik voel me er GEWELDIG bij.
KVDB


Preventief
De roverheid treedt terug en dat heeft gevolgen. Wat er ook gebeurt en hoe het gaat, ik doe wat ik doe en blijf doen wat ik nu ook doe. Ik gebruik MMS ongeveer elke 2 maanden, 2 druppels en citroen of wat er in het andere flesje zit, en voel me er goed bij. Er is momenteel zoveel te neutraliseren, nietwaar?
LM


Uitpuilende nekwervel. Pijn. Deskundigen…
Farmaceutische organisaties zitten hier vast achter om hun inkomen te waarborgen. Na een constatering dat ik een buldging disc in mijn nek heb ik 1,5 jaar bij de fysio gelopen omdat ik veel pijn had in mijn rechterarm, voornamelijk in de kop. Mijn vrouw gebruikte dit ook al en ik heb me erin verdiept. Na het te hebben gebruikt, 5 druppels en 3 tot 4 keer per dag, was ik na een paar dagen helemaal pijnvrij. Gevolgen van een buldging disc was ook kracht verlies en zelfs zo erg dat ik niet eens een pen kon vasthouden. Nu gaat het bergopwaarts, kracht is weer terug en de pijn weg.
Succes en ik hoop echt dat je genoeg handtekeningen ophaald, het minste wat ze kunnen doen is een gedegen onderzoek doen en niet zogenaamde deskundigen zomaar wat rond laten bazuinen!
JB


Chicken pox. Food poisoning. Gum disease.
Well i think i am battling a virus this time, of the chicken pox family. So mms hasn’t been an overnight dramatic success for me this time, but i think it lowered my heart rate. And the palsy i have had is 70% healed.. I have been taking the mms for 3 weeks now, maybe i should take a 2 week break for now.
In the past, it brought me back almost instantly from a food poisoning i got one evening and also improved my gum health (no bleeding after some gargling with mms).
YD te GR


Zona. Pijn.
Ik had de zona en met heel veel pijn. Na 3 dagen mms was de pijn volledig weg. je moet het op de juiste manier gebruiken. de signalen van je lichaam volgen. iedereen is verschillend. kruiden of mms gebruik je niet op dezelfde manier als de klassieke medicatie. bij klassieke medicatie neem je een pil volgens voorschrift en daar stopt het. bij mms en kruiden volg je de signalen van het lichaam. Mms kost geen geld en geneest. zoals elk kruid, pil , medicatie,mms, moet je het op de juiste manier gebruiken. TE veel, TE weinig, is nooit goed bij medicatie. het moet altijd JUIST zijn. ook in de klassieke geneeskunde. en in de klassieke geneeskunde weet men ook niet altijd of het zal werken of niet. het is ook telkens een GOK of het zal werken of niet. tot je zelf ziek bent en ongeneselijk en dan probeer je mms en je geneest; wat dan? Het zal je maar overkomen of bij je kinderen. Ik denk dat elke tegenstander van mms heel oprecht dankbaar zou zijn voor de genezing.
GG te O


Wratten. Tumor. Kiespijn. 20 jaar gebruik.
My entire family has used MMS internally and externally for the last 20 years and are healthy and thriving. Used MMS with success for minor issues such as warts (that doctors could not remove permanently); cancerous lesions; arthritic joint pain; trigger-finger; colds and flu within a day; skin burns; macular eye disease; toothaches and root infections.
Any major cancerous tumour I would treat with MMS and not with chemotherapy. However, as I’m taking the maintenance dose throughout the day (3 drops) for 6-8 hours, there’s no need to worry. The maintenance dose keeps me healthy, clear-minded and physically agile.
MMS taken as prescribed is the safest healer if instructions are followed and if not, the worst that happens is nausea. It definitely does NOT KILL and there are NEVER any side-effects as with pharmaceutical drugs. I am the living proof at 75 years of age.  My heartfelt thanks to Jim Humble!

A government is put in place by the people to govern PUBLIC affairs and not invade peoples’ private space, which includes the human body. Once a government starts to interfere with peoples’ personal life it shows disrespect by disregarding their sovereignty = Dictatorship.
ST te S


Kanker.
Ik heb de mms gebruikt om mijn kanker te bestrijden nadat de chemo en radiotherapie totaal nutteloos waren en enkel mijn gezondheid hebben verergerd! Momenteel ben ik kankervrij dankzij mms en andere aanvullende hollistische therapieën. Wel moet men met zorg, discipline en kennis de protocollen volgen om het gewenst effect te krijgen. Veel dank aan Steven om zo’n waardevolle hulpmiddel beschikbaar te maken voor mensen die zichzelf willen genezen!
A te B


MMS alternatief voor penicilline.
MMS zou een goeie vervanger zijn voor penicilline kuur. Helpt ontzettend goed tegen ontstekingen. Zeker omdat penicilline resistente kan worden. Laat mms gewoon verkocht kunnen worden A.U.B. Laat mensen geholpen kunnen worden, door een middel wat werkelijk ontzettend goed werkt i.p.v. mms te ontnemen.
TVB te W


Prikkelhoest
Ik had een jaar lang last van prikkelhoest en het ging maar niet over totdat ik mms maar 1 a 2 keer MMS gebruikt de hoest was weg. MMS is ongevaarlijk.
HB te Z


Oral hygiëne. Sensative tongue.
I use MMS since 2011. It’s very good for mouth and throat infections and discomfort. I use it also to prevent oral infections and to keep oral hygiene, as it removes only the bad bacteria. No other mouth wash available in the market works better for me than MMS, I have a very sensitive mouth and tongue. It is very unfair that people like me can not have access to it anymore.
MH


Lyme.
Na een beet van een teek met een kring en verlies van gevoel op mijn been is de ziekte van Lyme snel aan mij voorbijgegaan na inname van 5 dagen clo2 oplossing zoals voorgesteld door Jim Humble. De afgelopen 5 maanden geen enkele klacht meer!
LH te H


Opgeblazen gevoel. Huid. Wortelontsteking.
Ik heb nadat ik mms heb gebruikt geen last mee van opgeblazen gevoel, uitslag om mijn huid is ook weg en een ontsteking in mijn tand(wortel) werd gezuiverd. Ik hoef gelukkig geen antibiotica meer te slikken nu ik weet hoe effectief mms werkt! Ik ben er echt verliefd op zowat, voel me veiliger nu ik weet dat je je eigen gezondheid een beetje zelf kan sturen. Jammer dat juist de producten die echt werken zonder schadelijke bijwerkingen juist niet makkelijk en voor iedereen te verkrijgen zijn.
SEH


Cancerous Tumour.
Using MMS for over 17 years regularly and as a Physio Therapist has recommended it to numerous patients of mine. All of us had only very good success with it. One has of course following the procedures activating it and the suggested protocols for the different conditions. In no circumstance has ever been a problem or adverse effect on anybody’s health. I had a 4 x 2 cm cancerous lung tumour, 17 years ago, I didn’t allow chemo or radiation and started the every hour 3 drops encreasing to 8 drops over 3 weeks and stayed on 8 drops for another 2 weeks and my next CT showed no signs of a shadow in my lungs. I’m taking MMS now daily 3 times 8 drops for 16 years, only on vacations I don’t take it. With 74 I‘m in perfect health and good spirit, still skiing, kite surfing, yoga and playing with the grandkids.
MP te G


Staph infection. 
I was infectéd in à hospital in France in August 2017 with an antibiotic résistant staph infection. Fortunately, I had heard of MMS and when antibiotics failed, I turned to MMS. Very quickly, I could see the results. It Tastes terrible, but it Works. I also noticed the use of MMS improved my overall health. I am very grateful for MMS and would recommend it without hesitation.
JS te FR


Schimmelteen. Verbod op MMS.
I am pleasantly surprised how MMS has helped my health. I had a stubborn toenail fungus for over seventeen years for which I had tried natural treatments as well as laser therapy for but nothing worked; finally, it is beginning to be eliminated with MMS. My constipation of over two years has been cured and I have lost some weight too without any additional help. One other thing that I noticed is that my skin is less sensitive; especially to the sun. It would be a sin to not allow the general public to buy MMS. It allows the body to start working effectively without the use of drugs, there are no side effects if used properly and any that do exist are minimal and can be overcome very easily. Many lives can be saved with this very simple treatment.
GH te US


Lekkende darm syndroom
MMS werkt bij mij 100% tegen ‘leaky gut syndrome’ niets anders werkt, life saver. Big Pharma dient hier met de welbekende lange tengels vanaf te blijven, lijkt mij
MT


Voedelallergie. Gebitverzorging.
I was given medication from a doctor which has caused me to have several problems with sensitivity to foods. I have not taken any prescribed medication from an “NHS recognised doctor or pharmacist” or any pharmaceutical products for at least 8 years because of what they have done to me. It has been life-changing as I have very little to eat that does not affect me. A few years ago I had several teeth broken in a car accident, I had these repaired without anaesthetic because I thought this might affect me. The teeth were not repaired properly and the fillings fell out in a short while. I have asked several dentists to either take out the broken teeth or repair them but they have all refused to do this without using an anaesthetic. I have to avoid even more food now as I have noticed that certain foods affect the broken teeth and give me abscesses, I have had quite a few abscesses on the broken teeth, my face would swell up and be very painful. I have used MMS to take the swelling down, I have found it works very well for me and with no side effects. I am very grateful to MMS, I have photos of my swollen face if you need to see them. Thank you.
RC te HOS UK


Avoiding highly toxic mainstream medication. Freedom of choice. 
took 2 of the MMS protocols for 3 months early last year. Part of my motivation was to avoid highly toxic mainstream medication. But I also wanted to take some control and self-medicate. The MMS was quite strong, had minimal side-effects and the science behind it was explained in a 300-page booklet I read. My scans show no growth in my illness from the time I started taking MMS. If I need to restart it I will. As ever, I will adopt a policy of blending different approaches. I am not ruling out chemo but what is missing from this report on MMS is how mainstream treatments are potentially far more dangerous than taking an oxidiser. And this is a strike against patient freedom of choice. From what I have read this is an inadequate piece of journalism, which can be filed among Fake News.
MAD te UK


Herpes Simplex
Hardnekkige herpes simplex uitbraak op beide voeten en handpalmen, blijvend uitbreidend. Niet te genezen met medicatie – reeds maandenlang aanslepend. Voor het eerst MMS gebruikt, reeds na 1 week duidelijk effect. Na 3 weken volledig genezen!
LH – Wijgmaal


Ontsteking. Antibiotica. Verbod op MMS
Ik zat al 8 weken achter elkaar aan de antibiotica voor een vervelende ontsteking toen ik besloot om met mms te beginnen, net als iedereen had ik me vraagtekens bij chloordioxide, klinkt als iets wat je in je zwembad stopt. Ik kan je zeggen de kuur is even zwaar niet in de zin dat het nemen ervan moeilijk is of pijn deed, maar meer omdat je niks tussendoor kan eten ivm de werking ervan.
Mijn ontsteking verdween als sneeuw voor de zon net als alle infecties die ik gekregen had door het lange gebruik van de antibiotica. Daarnaast altijd druk stress door een eigen bedrijf, heb mezelf voor de kuur nog nooit zo goed, gezond, ontspannen en helder in me hoofd gevoeld als tijdens en na de kuur. Echt een top dingetje! Medische wereld mag vergif voorschrijven, maar iets waar alleen maar positive berichten over geschreven worden door mensen die baat hadden bij de kuur moet verboden worden omdat er niet aan verdiend word. Beetje jammer weer! Drinkwater mag er wel mee gereinigd worden en dat word wel gedronken maar wanneer het anders gebruikt word word het verboden. Erg raar. Laat iedereen lekker zelf beslissen wat ze doen!
JV te BOZ


Verkoudheid. Griep. Miltiples Sclerosis. Verbod op MMS.
MMS helpt mij al meer dan 15 jaar met eenvoudige verkoudheden of de griep. Elke keer als ik start met MMS lost de verkoudheid op binnen 48 uur. Terwijl onbehandeld een verkoudheid meestal weken door blijft sudderen.  Ook heeft een dierbare vriendin van mij haar MS type 2 (Ja, Multiple Sclerose) een halt toegeroepen. De continue verergering is gestopt. Na 11 maanden zien we zelfs lichte verbeteringen in haar looppatroon. Ze heeft zeer zeker veel meer energie sinds ze MMS gebruikt.  Als MMS verboden zou worden is dat een grote schande. Puur propaganda gevoed door geld-wellustige types achter de schermen die een goedkoop verhaal ophangen over “kwakzalverij” en “slachtoffers van-“…. Heel goedkoop en doorzichtig van de aanjagers van deze anti-MMS campagne.
JB


Verbod op MMS. Autisme. ADHD. Vaccinatie. Antibiotica. Exzeem. Psoriasis. Candida. Insektenbeten. Diabetes. Boelddruk. Cholesterol. Acné.
Mijn Positieve ervaringen met MMS zijn zo uiteenlopend en talrijk, dat ik er een boek over zou kunnen schrijven.  Helaas ben ik van mening dat het geen zin heeft om ze hier te beschrijven, omdat ik geen vertrouwen heb in de integere intentie van de regering. Dit kan Niet worden veranderd door een nieuwe regering, een nieuw Premier, een nieuwe Minister van Volksgezondheid. Het is een Eeuwigdurende estafette van- Een-Pot-Natte-Corruptie, Linksom of Rechtsom die Zeker niet het belang van de Nederlandse bevolking voor ogen heeft. Nee, hun loyaliteit ligt bij de grote Corporaties, waarvan zij trouwe lakeien zijn, anders gezegd, Waakhonden; in dit geval waakhonden van de Corporaties van de Farmaceutisch Industrie.

MMS is Te Heilzaam, werkt Te goed en vormt dus een ware bedreiging voor de “Zieke Farmaceutisch Industrie”, waar ze niet eens kundig genoeg zijn om symptomen te bestrijden. Zelfs Dat lukt ze niet goed.

MMS heeft in mijn gezin meerdere aandoeningen Genezen! Ja. Dat leest u goed! Genezen! Het maakt me niet uit wat ik wél of níet “mag” zeggen. DIT is de Waarheid, dus zeg ik het!

Uit respect en solidariteit met Steven Soeten, die handelt vanuit liefde voor de mensheid en goedheid, zal ik toch een lijst maken met al mijn successen met MMS.

Wij gebruiken al ruim 4 jaar, dagelijks MMS. Vóór het gebruik van MMS waren wij bijna altijd ziek. Door de Vaccinatie schade, gekoppeld aan het door de artsen geadviseerde veelvuldig gebruik van antibiotica en “geneesmiddelen”, had ik een (licht)autistische zoon met ADHD. Deze zoon had eveneens eczeem, ademhalingsproblemen, terugkerende oorontstekingen, keelontstekingen, psoriasis, een verzwakt immuunsysteem. Mijn tweede zoon had ADD (gelukkig op tijd gestopt met de vaccinaties door mijn inzichten). Mijn man had fibromyalgie en ik had een ernstige candida infectie, door de lekkende darmsyndroom, eveneens door de vaccinaties en antibiotica.

Binnen twee jaar was de gezondheid van ons gezin met 80% verbeterd. Twee jaar verder en we waren met z’n allen Kerngezond. Dit proces van doodziek zijn naar kerngezond is niet onopgemerkt gebleven bij kennissen, vrienden en buren. Veel mensen om ons heen hebben ons voorbeeld gevolgd en niet zonder resultaat. Veel mensen om ons heen hebben hun eigen succesverhalen door het gebruik van MMS.

In ruim 4 jaar tijd is er nog Nooit iemand geweest in mijn kennissenkring met een negatief verhaal over zijn/haar MMS gebruik! Alleen jullie (de overheid) zijn ertoe in staat om deze negatieve, niet-bestaande gebruikers te produceren.

Helaas zijn er toch ook veel mensen die te bang waren om MMS te proberen. Zij worden geleid door angst, ingegeven door de onzinverhalen van de overheid. Dit zijn verhalen die beweren dat CL2 hetzelfde zou zijn als CLO2. Wat een onzin!

Mensen van de overheid, óf jullie zijn medeplichtig aan de onthouding van een bewezen geneesmiddel van de mensheid en dus werken jullie voor het Kwaad; óf jullie zijn onwetende, onkundige pionnen, die alles doen wat u opgedragen wordt. In beide gevallen zitten jullie niet op de goede plek.

De Waarheid zal zegevieren waar het Licht wordt geschenen.
MMS HEEFT VOOR ONS GENEZEN

-(licht) autisme bij mijn zoon
-ADHD bij mijn zoon
-eczeem bij mijn zoon
-psoriasis
-10 oorontstekingen op vakantie binnen 2 dagen elke keer, met maar een paar druppels terwijl het zwemmen Niet hoeft te worden gestaakt!!! (anders dan de pathetische antibiotica)
– gespoten op een hondenbeet (mogelijke tetanus)
-een acute (virus/bacteriële) infectie op een Tropische vakantiebestemming met heftig braken. 2 dagen MMS en dit was over!
-gespoten op insectenbeten (pijn en jeuk weg!)
– Candida weg! Energie terug!
-Fibromyalgie bij mijn man
– hoofdpijn weg
– buikpijn weg
– ontstoken ogen
-ontsteking in de neus weg
-diabetes 2 bij mijn vader (hij gebruikt geen pillen meer)
– bloeddruk verlaagd bij mijn vader
-cholesterol bij mijn moeder naar beneden (geen medicijnen meer)
-migraine bij een personeelslid
-menstruatiepijn (mijn vriendin gebruikt het maandelijks hiervoor)
-klachten rond kater opgelost!
– acne opgelost bij de dochter van mijn vriendin

Het is teveel om op te noemen……..en Dat is nou precies wat de farmaceutisch industrie beangstigt en daarmee de overheid, die hun grootste sponsor toch tevreden wilt stellen.
Maar dit is niet te stoppen. De Waarheid is onthuld door het Licht. Het is nu alleen maar aan een ieder om te kiezen.

Als u het niet voor het volk wilt doen, doe het voor uw kleinkinderen!  Het is nooit te laat om het zinkende regeringsschip van leugens en bedrog te verlaten.

Wat kiest u?
Donker of Licht?
Kies Licht, kies Liefde!
EVV te V


Ontstekingsreacties, Detox, Denque, Malaria.
Veelvuldige persoonlijke ervaringen en dat van gezinsleden, familieleden ,vrienden en kennissen met snelle stopzetting van ontstekingsreacties, detox, verhelpen van Denque, malaria wondverzorging, beginnende griep / koorts / verkoudheid in Nederland, Suriname en Ghana.
WDW te A


Tumor hond
Mijn hond is genezen van tumor met dit middel.
VR


Antibiotica. Borstinfecties. Cysten. Verbod op MMS.
I started using MMS according to instructions and in the correct dilution because antibiotics were causing a lot of side effects. With the help of MMS, I have been able to reduce the need for antibiotics for chest infections and feel much better. I have used MMS both internally and externally. I tend to get infected sebaceous cysts and boils. Normally, the Doctor would insist that I have a course of antibiotics to clear up the infection and reduce the chances of Sepsis as these infections do not clear up with time. I now take MMS internally at the correct dose and also dilute it and use it on my the infected areas. For the last 3 infections I have not needed to go to the Doctor and I have healed more quickly than with conventional medicine. In my experience, MMS has also helped shorten ENT infections as well. If used correctly, MMS is cheap and effective at helping the body to heal. There are probably far more complications, side effects and even deaths from prescribed medication that has been given at the correct dose than with MMS used in the correct way. There are more damage and deaths caused by paracetamol, an over the counter drug.
MH – UK


Tijdens mijn vakantie viel ik met mijn hand in een roestige schaar. Toen er een fikse ontsteking ontstond, heb ik MMS gebruikt en binnen 2 dagen was de ontsteking weg.
WVH te N


Blaasontsteking. Huidbobbeltjes. Verbod op MMS.
Zelf heb ik hele positieve ervaring met MMS. Ik had regelmatig last van blaasontsteking en wilde geen antibiiotica meer gebruiken oa hiervoor. Na gebruik van MMS volgens protocol en overleg met MMS deskundige Steven ben ik helemaal van mijn klachten af. Ook ‘gekke’ huidbobbeltjes zijn door MMS er gewoon af gevallen. Mijn huisdieren en ook wijzelf gebruiken regelmatig MMS als bescherming tegen infecties en zelf weet ik dat in geval van problemen, bescherming in huis heb. En mijn drinkwater kan desinfecteren. Mocht ik MMS willen kopen, dan vind ik dat ik daar recht op heb. Het is absurd dat goede, alternatieve middelen ( ja wel met beleid gebruiken) verboden worden terwijl giftige stoffen in o.a. voeding gewoon geaccepteerd worden. het is de wereld op z’n kop!
EP


Leukemie.
Door in 2009 met MMS te gaan slikken ipv chemokuren, heeft het mijn leven gered! Ik was in het laatste stadium van leukemie. Dus ik maak dan nu ook duidelijk een statement voor dit medicijn MMS, hier mee kunnen levens gered worden!!!!
CB


Voedselvergiftiging.
MMS2 gebruikt in China. Daar problemen met eten. Waarschijnlijk voedselvergiftiging. Dit werd direct minder na innemen van de pillen.
HB


Antibiotica. Verbod op MMS.
Als mensen praten over gootsteen ontstopper weten zij niet waar zij over praten. Voor mij is MMS het een wonder middel en hoef ik geen antibioticum meer, waar ik dood ziek van werd. Zelfs na een zware long ontsteking heb ik mijn longen weer helemaal schoon gekregen. Jammer dat specialisten koppig blijven. Monden vol hebben over kwakzalvers en ik zal het niet tegen spreken wand die zijn er, maar zo kan ik vele voorbeelden geven van artsen en specialisten die beter een ander beroep hadden moeten kiezen. ook hier weer op de goed na. gelukkig heb ik die gekend en sommige nog ken. Waar ik mij in goede handen ben. Trouwens de medicatie in Nederland staat ook niet op een hoog pijl. Als men daar zijn aandacht op vestigt en zorgt dat het wel een goede controle heeft zouden heel veel mensen minder allergische reacties krijgen. Zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Over onze gezondheidszorg in Nederland.
AVS te P


Hartslag. Oorsuizingen. Conditie. Prostaatkanker.
We zijn nu zo’n 5 weken bezig met mms. De gevolgen zijn niet heel spectaculair maar met kleine stapjes ondervinden we verbetering. Mijn man zal al snel op 3 druppels per uur, voor mij bleek een ochtend twee druppels nemen al te heftig. Ik ben dus verder gegaan met 1 druppel per uur. Het vergt aardig wat discipline om het ieder uur te nemen. Soms tussen het werk door en allerlei andere bezigheden is het wel een uitdaging om het voor elkaar te krijgen. Op sommige dagen lukt het maar b.v 6 keer om het te nemen buiten de maaltijden om. Andere dagen neem ik mijn ene druppel per uur 12 keer in.  Als ik mms trouw in neem merk ik dat mijn hartslag rustiger is en ook minder in mijn oren suist. Een paar dagen geleden merkte ik dat het makkelijker werd om de trap op te lopen. Minder zere knie. Het was opeens ook makkelijker om rechtop te staan. Het koste minder energie. Mijn man heeft ervaren dat zijn been minder pijn is gaan doen. De arts had bedacht dat hij daarvoor maar oxycodone moest nemen maar daar schrokken we een beetje van. De mms was kennelijk daarvoor een heel goed idee. Donderdag krijgen we de uitslag van het bloedprikken en dus het PSA gehalte na 4 weken mms. Ik ben benieuwd wat er mee gebeurd is.
Vooralsnog kiest mijn man ervoor om het gebruik van mms tussen ons tweeën te houden. Hij voelt er niks voor om het met de kinderen of de arts te delen. Ik kan het wel begrijpen. Ik heb ook even geen zin in discussies erover.
EJ te P


Cyst. Parasites.
I have several health issues, but suddenly I discovered a cyst at the left side of my throat, underneath my left ear, which within several months had grown nearly to a chickpea-size and was visible. In August, when I went to my naturopath doctor he discovered, that I was having also huge parasite contamination and I weighed only 47,4 kg (my posture is 170cm). He gave me medication, but I encountered a lot of pain by taking even the natural medication. So I concentrated to take only MMS Protocol 1000 as a last try, before abandoning to disappear. In the beginning, it was a struggle, but I started to feel better and stronger on a daily basis. I started to sleep better through the night, my cyst began to disappear, my blood results were better and my weakness slowly but surely is fading away. Within approx. 2 months this cyst disappeared. When I went back to my naturopath doctor in November, I was doing pretty well and my cyst at the throat had disappeared. But this was not the only success I had with MMS… My naturopath doctor was pretty surprised that in less than 2 months my parasites were reduced already by 30%. As I had several stomach problems, I encountered many difficulties, by using even naturopath medication. So he asked me, how I got these huge parasite contamination reduced. He did not know about MMS and told him, that since early August 2018 I started the MMS Protocol 1000 in a slightly more adapted way for myself. And by the end of October, I started to make a daily one MMS-Enema, beside the oral intake and I could see these ugly and disgusting parasites coming out. Mid-February I went again for a checkup with my naturopath doctor and he is impressed, how good my blood schedule is looking. Also, the parasites have significantly reduced, but I still have health challenges, on which I am working to resolve them. I NEED MMS. Therefore I ask the honourable Government of The Netherlands and of all the countries over the world, to open the gates to allow the use of this natural health-supporting product. There is no need to oblige people of remaining weak, sick and to rob their dignity by pushing them more to disappear, by forcing them to buy and use expensive useless and ineffective and even harmful medication, that serves only to big-pharma. There is so huge disinformation about this MMS, that if the governments believe those tales, then ignorance is a choice! The medical doctors would love to help their patients but are forced to adhere to the governmentally approved medication, which is negotiated with big-pharma. But does it make sense, to force the ill and sick to disappear? It brings sooo huge disadvantages, for themselves and their family members and it becomes a burden also for the whole society, as people get sicker and sicker. The vicious circle is very deadly because big-pharma is not interested to get people healthy, strong and happy, but to make a business out of them, by increasing this poisonous relationship and organising new clients and starve them slowly but surely. Please, honourable Government of The Netherlands, be a role model for the whole world and allow the sick and ill to heal with an effective natural and affordable product, and then also the economy will take advantage of these consequences, thus the communities may grow strong, healthy and happy. I like very much the Dutch people and I really do hope, that The Dutch Government will be the first country to be followed as a role model with regard to MMS.Many thanks for your kind attention and best regards.
SG te S


Lyme.
Zomer 2015 kreeg ik de ziekte van Lyme. Reguliere behandeling met antibiotica onderdrukte de symptomen maar na iedere antibioticakuur kreeg ik weer nieuwe en steeds ergere klachten. Herfst 2016, na een jaar reguliere behandeling, kon ik alleen nog maar in bed liggen met de gordijnen dicht, lopen ging steeds slechter, ik was bijna toe aan een rolstoel. Zonder antibiotica was de pijn in mijn hele lichaam ondraaglijk. Toen ontdekte ik mms. Na één week kon ik weer fietsen. Na twee weken kon ik weer auto rijden. Na drie weken kon ik stoppen met antibiotica en was ik grotendeels genezen. Mms kost bijna niets en is een soort panacee. Is oneigenlijke concurrentie vanuit de reguliere pharmaceutische industrie de werkelijke reden van het verbod? Zijn de omroepen en de regering op dit punt corrupt?
PDK te D


Preventief.
One thing for sure: I’ve never gotten sick from this! Altogether, it’s certainly helped my diet… and curbing my snacking habits through the day has been an important aspect of that, as well. I focus on whatever I do eat when I do eat… and, that’s great, too 🙂 For the rest, I’m a healthy and happy camper. I feel good and am happy to be a new, improved “lighter” version of my previous self. As a matter of fact, when I first started about a year ago, I could feel the benefits, right away. That’s about it. Simple and easy. I like it. It’s a part of my daily routine, and my overall energy feels buoyant. I have to smile when my friends think I’ve been working out. I’ve kind of come to think upon MMS/CDS – (especially, in its slushy form) – as being “a lazy man’s diet”. Good for my ego… in all good modesty, of course 😉 Netherlanders, have a reputation for being a tough bunch. Strong, independent thinkers with a proud and unique heritage. I hope they stay true to their roots and remain free-thinkers with an indomitable will. The world admires them – for their audacity in that regard, sometimes, even. It is not right for politicians to strip them of their dignity – including their right to maintain their own health-orientated decisions. That is part of what makes the Dutch a strong nation, of intelligent and respectful human beings.
J te A